Jeugdhuis Kaddish

Oktober 2023 kregen we het jammerlijke bericht dat de vzw achter het Schotense jeugdhuis failliet verklaard werd.

De parochie Stint Cordula is de eigenaar van de gebouwen en de grond op Vordensteinstraat 50-52. We willen allereerst de honderden vrijwilligers bedanken voor de 63 jaar Kaddish. Bijgevolg willen we samen met Schoten zoeken naar een nieuwe indeling voor deze site.

Daarom lanceren we een oproep aan alle Schotenaren, “Innovatie Begint Bij Jou!”
Alle verenigingen, organisaties of personen die een idee of project hebben zijn welkom om dit te bezorgen via mail parochie.cordulaschoten@gmail.com of via het contactformulier op de website aan parochie St. Cordula.

Heb jij een idee dat je graag wil waarmaken op deze grote site? Laat het ons gerust weten en wie weet open jij morgen een café of baat je een feestzaal uit.