Voorbereiding 1ste communie Cordula

Beste ouders, 

we zetten de belangrijkste vier zaken hieronder:

1.      Inzamelactie advent 

Tijdens de advent schenkt onze parochie elk jaar extra aandacht aan de mensen die het minder goed hebben. Net zoals op school steunt onze parochie een goed doel in eigen gemeente: de vzw Sarah Geeft. Dit is een ruilwinkel in de Filip Bourletstraat voor kinderen van 0 tot 16 jaar oud. (meer info zie www.sarahgeeft.be ). Wil je graag helpen? Dan mag je iets meebrengen naar de kerk en achteraan in de hiervoor voorziene dozen leggen! 

We verzamelen 

  • Speelgoed (in goede staat) 
  • Kleding 0-16 jaar (gewassen en in goede staat) 
  • Schoenen (nog bruikbaar) 
  • Hygiëneproducten (tandpasta, zeep,…) 
  • Voeding met lange houdbaarheid (confituur, gedroogde pasta, groenten in blik,…) 

2.      Afspraakmoment 25 januari 

Aan het begin van de catechesesessies werd de vraag gesteld om tussentijds nog eens samen te zitten met de hele oudergroep. We legden hiervoor woensdagavond 25 januari vast vanaf 19.30. De exacte locatie delen we nog mee! 

3.      Peter-Meterdag 4/2 

De eerste sessie van 2023 is eveneens een aparte sessie. Bij deze activiteit werken we samen met de parallelgroep van Bloemendaal en gaan we op zoek naar de verschillende stukken van het Onze Vader. Graag zouden we willen dat (minstens) één Peter of Meter mee op stap gaat (mocht dit niet lukken, is een (groot)ouder ook welkom). Verwittigen jullie hen? 

4.      Rekeningnummer 

Het heeft wat langer op zich laten wachten dan gepland, maar het centrale rekeningnummer waarop we jullie bijdrage voor de catechese-organisatie mogen ontvangen, is bekend. Kunnen jullie 40€ overschrijven op BE87 4163 0277 6194 (begunstigde: vicariaat kempen 1541A Cordula) met als vermelding “NAAM KIND 1st communie Cordula”. Alvast hartelijk bedankt! 

Met vriendelijke groeten, 

Hilde, Alvi, Dieter & Laura

  • Datum : 17 december 2022
  • Tijd : 08:30 (UTC+0)
  • Locatie : Cordula kerk

Gerelateerde evenementen