Samenvoeging parochies bijeenkomst pijler Liturgie

Donderdag 12/10/2023
om 20u in de parochiekerk van Sint Filippus
Alfons Heulensstraat 41A

Na een deugddoende vakantie pikken we de draad terug op en werken we verder aan de ‘nieuwe’ visie van onze toekomstige parochie (Sint Filippus, Heilige Familie en Sint Cordula). Deze avond staat in het teken van liturgie en vieringen in de kerk. De bijeenkomst  is in de eerste plaats voor mensen die belangstelling hebben bij deze pijler of er binnen onze parochies mee bezig zijn. Daarbuiten bent u welkom met nieuwe ideeën of als u wil meewerken aan de specifieke toekomst rond liturgie en vieringen.

Bent u niet vrij en wilt u toch graag op de hoogte blijven? Op de website komt voor de samenvoeging een pagina met alle informatie en agenda’s. U kan daar na de vergadering lezen wat er gezegd is en op een ander tijdstip of via mail nog bedenking / opmerkingen bezorgen. Nadat alle pijlers aan bod zijn gekomen volgt er nog een laatste overleg. Daar bespreken we alle 5 pijlers en luisteren we graag naar uw mening.

Deze overlegmomenten zijn dus een opportuniteit om mee te werken aan de toekomst van onze nieuwe parochie en de 5 pijlers waar zij op zal steunen.

Tot dan parochies St. Cordula, St. Filippus en Heilige Familie

  • Datum : 12 oktober 2023
  • Tijd : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Locatie : Alfons Heulensstraat 41A, 2900 Schoten

Gerelateerde evenementen