Kunstwerken Cordula wedstrijd

Update… de winnaar is bekend en zal spoedig bekend worden gemaakt!

De herfstvakantie zit er alweer op. November is al volop bezig maar toch willen we nog even kijken naar oktober. Specifiek woensdag 18 oktober, want dan vierden de leerlingen van de middelbare school het feest van de Heilige Cordula. De volledige eerste graad kreeg namelijk het verhaal te horen achter de Heilige Cordula (letterlijke betekenis = klein hartje) en mocht dit verwerken op een canvas.

Deze kunstwerken werden tijdens het derde lesuur meegebracht naar de kerk en daar op het altaar gelegd. 18 Oktober was er namelijk een schoolviering in de kerk van Cordula.

Je kan de werken al enkele dagen bewonderen links middenin de zijbeuk. Kom zeker een kijkje nemen en stem tot 27 november op je favoriete kunstwerk via de onderstaande link. De drie kunstwerken met de meeste stemmen winnen een prijs.

Alvast een dikke proficiat aan alle kinderen en hun mooie creaties!